Društveno smo odgovorni

Osjećamo se obveznima pridonijeti poboljšanju okoliša u kojem živimo i radimo. Stoga smo se počeli boriti protiv određenih stereotipa našeg svakodnevnog funkcioniranja i danas možemo reći da smo uspjeli promijeniti mnoge stvari.

Iako je sortiranje otpada danas sve više uobičajeno, u vrijeme kad smo s tim započeli, trebalo je neko vrijeme da se svi kolege naviknu. Međutim, koliko je važno sortiranje otpada, još važnije je ne stvarati ga. Zbog toga smo prestali koristiti plastične boce za piće.

Iznenađujuće kako se čini, ali niti uporaba recikliranog papira nije vrlo raširena. I premda se nekim našim klijentima to ne sviđa, a istovremeno nas opterećuje povećanim troškovima, ni mi ne odustajemo od ovog putovanja. Korištenjem recikliranog papira smanjili smo "potrošnju stabala" naše grupe s 12 na 4 stabla godišnje. Istodobno, zamjenjujemo ta "potrošena stabla" sadnjom novih stabala.

Pokušavamo podržati i one koji nisu imali te sreće kao mi ili one koje zapostavljaju državna tijela i samouprave. Zato svake godine organiziramo sakupljanje odjeće za Crveni Križ ili neku drugu organizaciju.

Međutim, ne zapostavljamo ni svoju mladost i podržavamo dječje sportske momčadi.