.

Iako je prošlo 15 godina od osnivanja prve naše tvrtke, mi smo i dalje jednako mladi i otvoreni za promjene i trudimo se ostati takvi.

Osjetljivi smo na trenutni brzi razvoj društva ne samo kao ljudi već i kao profesionalci i ne bojimo se "velikih" tema, poput zaštite okoliša ili društvene odgovornosti.

Pratimo elektronizaciju svih područja našeg profesionalnog života, aktivno održavajući i povećavajući vlastitu stručnost, a za svoj individualni pristup klijentima više puta smo nagrađeni pozitivnim referencama iz svih područja našeg poslovanja.

Pročitaj

ŠTITIMO OKOLIŠ

Zaštita okoliša danas je jedno od najaktualnijih pitanja u bilo kojem civiliziranom društvu. I premda to još uvijek nije naravno za svakoga, pokušavamo slijediti primjer. Ako svatko od nas danas doprinese barem malo, zahvalit će nam sve buduće generacije.

DRUŠTVENO SMO ODGOVORNI

Društveno odgovorno poslovno i korporativno ponašanje prvenstveno razumijemo kao provođenje aktivnosti koje su općenito korisne za društvo i sve zainteresirane strane. A jedna od tih strana su i naši susjedi u gradu, čak i oni mali.

PROFESIONALNO SMO ANGAŽIRANI

Najosjetljivije područje naših poslovnih aktivnosti je upravljanje i naplata potraživanja. Ne samo da se mijenja opća svijest o financijskom i socijalnom utjecaju zaduženosti, mi također vidimo i podržavamo promjene u području etike naplate, što također nadilazi razvoj relevantnog zakonodavstva.