MOŽEMO RIJEŠITI ZAJEDNO!

I da, i ovo je naš posao. Mi nismo strašila koja vam žele nauditi. Želimo vam pomoći u rješavanju duga, pronaći način i rješenje.

Prije svega, pružit ćemo vam priliku da komunicirate s nama na vaš omiljeni način. Telefon, e-pošta, SMS, WhatsApp, Viber, Facebook, Messenger - sigurno ćete pronaći svoj omiljeni način komunikacije s nama.

Također, uvijek tražimo načine kako da vam olakšamo plaćanje dugova. Bez obzira volite li klasične ili modernije načine, pružit ćemo vam sve mogućnosti. Plaćanje izravno u banci, plaćanje poštom ili plaćanje putem internetskog bankarstva, jednostavno skeniranje QR koda iz pisma koje vam šaljemo itd. Uvijek ćemo naći način da vam olakšamo plaćanje.

Tijekom kontakta s našim operatorom uglavnom želimo da pronađete najbolji način za podmirivanje duga. Ne morate biti stručnjak u financijama, ponudit ćemo vam priliku da cijeli dug platite što prije i što jeftinije.

Na početku je važno znati da je najvažnija komunikacija, odnosno produktivna komunikacija. Svi imamo isti cilj, a to je riješiti se vašeg duga. Ako komuniciramo, naći ćemo način i zajedno doći do cilja.