PREDNOSTI VANJSKE NAPLATE POTRAŽIVANJA

Povećana učinkovitost naplate potraživanja

Učinkovita naplata potraživanja nije moguća bez iskustva o procedurama. Osim toga, trebate društvo koje vam može ponuditi  komunikaciju bez premca.

Kao stručnjaci koji zadovoljavaju oba kriterija, s ponosom nudimo čak i višu razinu učinkovitosti od one koju biste mogli pronaći u svojim odjelima naplate.

Smanjeni operativni i kapitalni troškovi

Interna naplata potraživanja nosi brojne troškove. Oni uključuju izdatke za zapošljavanje profesionalnih menadžerskih timova, operatera u pozivnom centru, terenske radnike, odvjetnike, softversku i hardversku opremu, prostorne kapacitete i ažurne programe obuke. Možete biti sigurni da nećete morati podmiriti račun za bilo koji od ovih troškova; mi primamo naknadu samo za rezultate koje postižemo u vaše ime.

Isključenje reputacijskog rizika

Možete biti sigurni da vanjska naplata potraživanja prenosi reputacijski rizik s vjerovnika na naš tim – agenciju za naplatu potraživanja. Osim toga, naš vam profesionalni pristup također pomaže da privremeno insolventne klijente zadržite kao moguće klijente.

Mi smo pouzdani partner brojnim društvima; zašto ne biste porazgovarali s nama o načinima na koje vam možemo pomoći da i vi poboljšate svoju učinkovitost?