ŽELIM SASTAVITI MJESEČNI PRORAČUN; MOŽETE LI MI POMOĆI?

Financijska disciplina vrlo je važna za život bez stresa zaduženosti. Njegova je osnovna pretpostavka pregled, a time i kontrola nad troškovima i prihodima. A najlakši način da se financije drže pod kontrolom je stvaranje takozvanog mjesečnog proračuna. To će nam pružiti priliku da spriječimo dugove i ne brinemo se o stresnim okolnostima koje su obično povezane s njihovom otplatom.

Isprobajte ovaj jednostavni predložak koji vam može poslužiti kao osnova za vlastiti proračun u budućnosti. S lijeve strane unesite određene iznose u prihode i rashode da biste odmah vidjeli raspoloživi saldo s desne strane:

Prihod
glavni / sekundarni
kn
glavni / sekundarni
kn
glavni / sekundarni
kn
najam sobe, stana, vrta ...
kn
kn
Troškovi
najam + energija, hipoteka, osiguranje kućanstva ...
kn
otplata dugova, leasing, osiguranje automobila, internet, televizija, mobilni operater ...
kn
hrana, odjeća, higijenski pribor, kućanski proizvodi, održavanje i popravci stanovanja, vrt, njega kućnih ljubimaca ...
kn
prijevozna karta, školski pribor, školska prehrana, odjeća, hobi grupe, školski izleti, igračke / hobiji, blagdanski pokloni ...
kn
restoran, kino / kazalište, odmor, hobiji, blagdanski pokloni ...
kn
kn
kn
kn
Želite li poslati ovaj izračun na svoj e-mail?
Ukupni prihod: 0 kn
Ukupni troškovi: 0 kn
Dostupno mjesečno stanje
0 kn
iznos koji se može koristiti za rate otplate duga za McGrath & Arthur / MCGA

Je li vaš mjesečni saldo prenizak ili čak negativan?

U vašem proračunu definitivno postoje važne stvari za život, ali razmislite kod kojih stavki trebate smanjiti udobnost i novcem otplatiti dug.

Postoje stvari koje će vam kad ih izbacite donijeti ne samo više novca, nego i poboljšati zdravlje - alkohol, cigarete itd. Svakako se možete nositi s tim. Također, mnogo puta zajam od poslodavca ili obitelji može odmah pomoći, a istovremeno smanjiti troškove zateznih kamata na zakašnjela plaćanja i ostalo.

Ako niste sigurni, kontaktirajte naše kolege na tel. broj +385 1 770 7260 i oni će vam rado pomoći da pronađete izlaz iz dužničke spirale.