ŠTO JE PLAN OTPLATE? MOGU LI GA SAM KREIRATI?

Prema vjerovnikovom zahtjevu, većina potraživanja koja imamo u izvještaju naplativa je odjednom, u cijelosti. Međutim, naš je cilj pomoći klijentima i najčešće im, nakon odobrenja od strane vjerovnika, dopuštamo da otplatu duga rasporede na rate i tako smanje pritisak na njihove osobne / korporativne financije.

Plan otplate je sporazum o otplati duga u obliku redovitih mjesečnih rata. Obično je to ne samo najprihvatljivija, već i zadnja opcija za vraćanje duga i na taj način izbjegavanja mogućeg povrata duga putem suda i s tim povezanog povećanja financijskih troškova otplate. Dogovor o iznosu rate i rok otplate uglavnom ovisi o visini duga. Nakon zaključenja takvog sporazuma, poslat ćemo vam obvezujući pisani tekst poštom na potpis i na povrat. Ako ste s nama već sklopili ugovor o rasporedu otplate, toplo vam savjetujemo da ga poštujete i strogo se pridržavate dogovorenih uvjeta i iznosa otplate.

Nudimo vam jednostavan postupak kako ovdje stvoriti kalendar rata. Za početak unesite iznos koji možete koristiti za plaćanje jednomjesečnog duga i ukupan iznos duga koji morate otplatiti:

jednostavan alat za utvrđivanje statusa vašeg mjesečnog proračuna nalazi se u odjeljku „ŽELIM IZRADITI MJESEČNI PRORAČUN“ na prethodnoj stranici
kn
uključujući kamate, ugovorne naknade ...
kn
Želite li ovim izračunom dogovoriti mjesečnu otplatu? Jednostavno ispunite sljedeće podatke i kliknite "Pošalji izračun"
Kontaktirajte me tijekom radnog vremena
Razdoblje otplate:
0 mjeseci

Naši operateri kontaktirat će vas i dogovoriti se s vama o postavkama vašeg kalendara otplate. Napominjemo, nakon što od nas primite kalendar otplate, potrebno ga je potpisati i vratiti na našu adresu kako bi on stupio na snagu.