McGrath & Arthur: uz nas će vaš posao napredovati

Od osnivanja 2005. godine, naše krovno društvo bilježi stabilan rast, pri čemu naš portfelj već premašuje 300 milijuna eura kojim upravlja naš menadžerski tim.

S Želimo pomoći i vašem poslovanju da napreduje. Uz veliko iskustvo na B2C i B2B tržištima, fokus nam je na sveobuhvatnom upravljanju potraživanjima za ključne tvrtke - unutar financija, komunalnih usluga i telekomunikacija.

Naša je usluga bez premca, ali nemojte nam samo vjerovati na riječ. Redovito se pojavljujući na vrhu ljestvice naših klijenata u rezultatima naplate, usklađenosti i kvalitete usluge, naša tvrtka predstavlja mudar izbor za sve aspekte upravljanja dugom.

Pročitaj

ZAŠTO KLIJENTI BIRAJU MCGRATH & ARTHUR

Jednostavna elektronska obrada podataka

Relevantne podatke obrađujemo pomoću našeg posebno prilagođenog i redovito ažuriranog EVOLIO softvera, koji je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe agencija za naplatu potraživanja i odvjetničkih društava. U procesu razmjene podataka s klijentima naš je EVOLIO izuzetno cijenjen i zbog njegove sposobnosti prepoznavanja i obrade svih poznatih struktura i formata prenesenih podataka.

NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI NAPLATE I KOMUNIKACIJE

Kvaliteta naših profesionalnih usluga naplate temelji se na dugogodišnjem (međunarodnom) iskustvu i izvornom znanju, ali također nužno potkrijepljenim tehnološkom podrškom i kapacitetom vlastitog call centra.

PREDNOSTI VANJSKE NAPLATE POTRAŽIVANJA

Povećana učinkovitost naplate potraživanja

Učinkovita naplata potraživanja nije moguća bez iskustva o procedurama. Osim toga, trebate društvo koje vam može ponuditi  komunikaciju bez premca.

Kao stručnjaci koji zadovoljavaju oba kriterija, s ponosom nudimo čak i višu razinu učinkovitosti od one koju biste mogli pronaći u svojim odjelima naplate.