Puno je lakše doći do pravog rješenja kad imate nas pored sebe

Želite se oprostiti od svog osobnog duga? Dobit ćete sve stručne savjete koji su vam potrebni od strane našeg tima ovdje u McGrath & Arthur. Napokon, puno je lakše doći do pravog rješenja kada pored sebe imate savršenog pravnog partnera.

Često znamo što je potrebno za rješavanje našeg duga - samodisciplina, smanjenje potrošnje i praćenje razlike između prihoda i naših troškova - i možemo vam pomoći da poduzmete potrebne korake da biste u tome uspjeli.

Ne mora biti teško ili stresno - i imajte na umu da za svaku situaciju postoji rješenje. Kontaktirajte nas da biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći.

Pročitaj

KOJA JE KORIST / ZA ŠTA SU DOBRE AGENCIJE ZA NAPLATU POTRAŽIVANJA?

Ako netko želi da platim novac, logično je da ga ne volim i ne želim komunicirati s njim. Ovo je osnovni ljudski stav i vjerujte nam, naši bi operateri stvarno mogli reći puno o tome...

Agencija za naplatu potraživanja zarađuje za život osiguravajući vjerovnicima povrat sredstava koje su ljudi posudili. Obično je onih koji su posudili novac i nisu ga vratili znatno manje nego onih koji su ga uredno vratili. Broj varira, ovisno o proizvodu, negdje između 5% - 20%.

MOŽEMO RIJEŠITI ZAJEDNO!

I da, i ovo je naš posao. Mi nismo strašila koja vam žele nauditi. Želimo vam pomoći u rješavanju duga, pronaći način i rješenje.

Prije svega, pružit ćemo vam priliku da komunicirate s nama na vaš omiljeni način. Telefon, e-pošta, SMS, WhatsApp, Viber, Facebook, Messenger - sigurno ćete pronaći svoj omiljeni način komunikacije s nama.

ZAŠTO VJEROVNIK POTIČE IZVANSUDSKU NAPLATU?

Posudili ste novac od zajmodavca i njime ste kupovali korisne ili čak manje korisne stvari. Novac je potrošen, kupljeni predmeti možda više ne postoje ili ne rade, ali sada novac treba vratiti. Nema drugog načina. U ovom trenutku potrebno je boriti se i učiniti sve da se troškovi ne povećaju više nego što je potrebno.